Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Wanders Orion Multi

Vanaf 3995,-

De Orion Multi, een elektrische inbouwhaard in samenwerking met Modern Flames USA, biedt realistische vlammen in twee formaten met aanpasbare instellingen. Deze duurzame haard is eenvoudig te bedienen via een bedieningspaneel, afstandsbediening en een handige app, inclusief knisperend haardgeluid voor een complete vuurbeleving.

 

Maattekeningen Orion Multi

 

Artikelnummer: f09696910bdd-1-1-2 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Ervaar de magie van een levensecht vuur in uw interieur met de Orion Multi van Modern Flames! Deze elektrische inbouwhaard, ontstaan uit de samenwerking met Modern Flames USA, biedt een unieke vuurbeleving in twee verschillende formaten: 762mm en 1308mm. Deze veelzijdige haard combineert de warmte en gezelligheid van realistische vlammen met moderne technologie en aanpasbare instellingen.

 

De revolutionaire Heliovision Flame technologie zorgt voor een vuur dat niet van echt te onderscheiden is. Met drie vlamstijlen en maar liefst 6 vlamkleuren per stijl heeft u de keuze uit 18 verschillende vlamkleurweergaven. Creëer de perfecte sfeer voor elke gelegenheid en pas de haard moeiteloos aan naar uw persoonlijke voorkeur. Het gebruiksgemak van de Orion Multi is ongeëvenaard.

 

U heeft meerdere opties om de haard te bedienen. Met het handige bedieningspaneel op het toestel kunt u eenvoudig instellingen wijzigen. Daarnaast wordt een afstandsbediening meegeleverd voor nog meer gebruiksgemak. En als klap op de vuurpijl biedt Modern Flames een handige app aan voor uw smartphone of tablet, waarmee u de Orion Multi op afstand kunt bedienen. Met deze app heeft u de controle over alle instellingen en creëert u de gewenste sfeer in uw interieur.

 

De Orion Multi gaat nog een stap verder in realisme. De haard biedt namelijk de unieke mogelijkheid om het geluid van een knisperend haardvuur te laten horen. Hierdoor wordt de beleving van een echte open haard compleet. U kunt dus niet alleen genieten van de prachtige vlammen, maar ook van het rustgevende geluid van brandend hout.

 

Een van de grote voordelen van de Orion Multi is dat het 100% elektrisch is. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over gasleidingen of schoorstenen. De haard heeft slechts een stopcontact nodig en is daardoor eenvoudig te plaatsen. Het onderhoud is minimaal, wat het gebruiksgemak nog verder vergroot.

 

De Orion Multi is gemaakt van hoogwaardige materialen en is daardoor een duurzaam product dat jarenlang meegaat. Het strakke zwarte reflecterende glas geeft de haard een moderne uitstraling, terwijl de Western Driftwood Log Set zorgt voor een natuurlijke en gezellige sfeer.

 

Kies uit verschillende formaten, de Orion Multi 30 en Orion Multi 52, om perfect aan te sluiten bij uw interieur. Met de Orion Multi haalt u de warmte en gezelligheid van een traditioneel haardvuur in huis zonder gedoe en met alle moderne gemakken die deze elektrische haard te bieden heeft.

Extra informatie

Model

Multi 30, Multi 52

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  1,5 - 2.9 kW
 • Merk
  Wanders
 • Brandstof
  Elektrisch
 • Kleuren
  Zwart