Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Wanders Nebula Front

Vanaf 2350,-

De Wanders Nebula Front is een eigentijdse inbouw elektrische haard met een elegant ontwerp en grote glazen voorkant. Deze haard biedt veelzijdige instellingen voor de sfeer en is eenvoudig te bedienen via wifi en verschillende bedieningsopties.

 

Maattekeningen Nebula

 

Artikelnummer: f09696910bdd-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Wanders Nebula  Front is een eigentijdse inbouw elektrische haard die een geavanceerd ontwerp combineert met een grote glazen voorkant, waardoor het een elegante aanvulling is voor uiteenlopende interieurstijlen. Deze haard wordt geleverd met een houtset en zwarte kristallen en biedt een scala aan mogelijkheden voor het instellen van de sfeer. De kleuren van de achterwand, bodem en het plafond kunnen onafhankelijk van elkaar worden aangepast, waardoor je volledige controle hebt over de ambiance.

 

Bovendien is de Wanders Nebula Front uitgerust met wifi-functionaliteit, waardoor je de haard eenvoudig via een app kunt bedienen. Als alternatief kun je het ingebouwde bedieningspaneel op het toestel gebruiken, een optionele afstandsbediening of het draadloze wandbedieningspaneel om de haard moeiteloos aan te passen aan jouw voorkeuren.

 

Een ander aantrekkelijk aspect van deze elektrische haard is het minimale onderhoud dat nodig is. Met bijna geen onderhoudsvereisten hoef je je geen zorgen te maken over complexe schoonmaak- of onderhoudsroutines. Hierdoor blijft de haard altijd klaar om een warme en sfeervolle aanvulling op je interieur te bieden.

Extra informatie

Model

Nebula 610, Nebula 750, Nebula 910

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  1,5 kW
 • Merk
  Wanders
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Elektrisch
 • Kleuren
  Zwart