Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline Solano

Vanaf Op aanvraag

De Solano niet zomaar een elektrische kachel; het is een geavanceerd verwarmingsapparaat dat comfort, realisme en aanpasbare ambiance integreert. Met zijn moderne technologieën en flexibele installatieopties brengt de Solano de charme van een open haard naar elke ruimte zonder ingewikkelde installatieprocessen.

 

Artikelnummer: dea9ddb25cbf-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Solano is een geavanceerde elektrische kachel die moderne technologie en innovatie combineert om onmiddellijke warmte, realistische vlammen en een aanpasbare sfeer te bieden, waardoor het de meest authentieke elektrische kachel op de markt is. Deze vrijstaande elektrische kachel is ontworpen met ultieme flexibiliteit in installatie, waarbij het enige vereiste is dat er toegang is tot een stopcontact.

 

Moderne Technologie voor Directe Warmte en Realistische Vlammen: De Solano maakt gebruik van geavanceerde technologieën om snelle en efficiënte warmte te leveren. Het geavanceerde verwarmingssysteem zorgt voor onmiddellijke en comfortabele warmte, waardoor je leefruimte snel op een aangename temperatuur komt.

 

Daarnaast biedt de Solano realistische vlammen die nauwelijks te onderscheiden zijn van een traditioneel houtvuur. Met zorgvuldig ontworpen vlameffecten en een levensecht brandstofbed creëert deze elektrische kachel een gezellige en uitnodigende sfeer in elke ruimte.

 

Adaptieve Sfeer naar Jouw Voorkeur: Wat de Solano onderscheidt, is de aanpasbare sfeer die het biedt. Met eenvoudig te bedienen besturingselementen kun je de warmte-instellingen en vlamhelderheid aanpassen aan je voorkeuren en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen avond bij het vuur of een subtiele achtergrondsfeer, de Solano past zich aan aan jouw wensen.

 

Flexibele Installatieopties: Een opmerkelijk kenmerk van de Solano is de vrijstaande installatie, waardoor het eenvoudig is om deze elektrische kachel in elke kamer te plaatsen. Met minimale installatievereisten en alleen de noodzaak van een stopcontact, biedt de Solano ultieme flexibiliteit in plaatsing. Hierdoor kun je genieten van de warmte en sfeer in verschillende ruimtes in huis.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  1,8 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Elektriciteit