Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline Horizon

Vanaf Op aanvraag

De Horizon, met geavanceerde technologie, biedt onmiddellijke warmte en realistische vlammen voor een authentieke sfeer in je leefruimte. Deze vrijstaande elektrische kachel is flexibel in installatie, enkel een stopcontact is vereist.

 

Artikelnummer: dea9ddb25cbf-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Horizon is een geavanceerde elektrische kachel die innovatieve technologie combineert om onmiddellijke warmte, realistische vlammen en een aanpasbare sfeer te bieden, waardoor het de meest authentieke elektrische kachel op de markt is. Met zijn vrijstaande ontwerp biedt de Horizon ultieme flexibiliteit voor installatie, waarbij het enige vereiste toegang is tot een stopcontact.

 

Moderne Technologie voor Directe Warmte en Realistische Vlammen

De Horizon maakt gebruik van state-of-the-art technologie om snel en efficiënt warmte te leveren. Het geavanceerde verwarmingssysteem zorgt voor een directe en comfortabele warmteafgifte, waardoor je leefruimte snel op een aangename temperatuur komt.

 

Daarnaast biedt de Horizon realistische vlammen die niet te onderscheiden zijn van een traditioneel houtvuur. Met zorgvuldig ontworpen vlameffecten en een levensecht brandstofbed creëert deze elektrische kachel een gezellige en uitnodigende sfeer in elke ruimte.

 

Adaptieve Sfeer naar Jouw Voorkeur

Wat de Horizon echt uniek maakt, is de aanpasbare sfeer die het biedt. Met gebruiksvriendelijke bedieningselementen kun je de warmte-instellingen en vlamhelderheid aanpassen aan je voorkeur en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een knusse avond bij het vuur of een subtiele achtergrondsfeer, de Horizon past zich aan aan jouw wensen.

 

Flexibele Installatieopties

Een van de opvallende kenmerken van de Horizon is de vrijstaande installatie, waardoor het gemakkelijk is om deze elektrische kachel in elke kamer te plaatsen. Het vereist alleen toegang tot een stopcontact, waardoor het installatieproces eenvoudig en moeiteloos is. Of je nu je woonkamer, slaapkamer of zelfs kantoor wilt verrijken met warmte en sfeer, de Horizon biedt optimale flexibiliteit.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  1,8 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Elektriciteit