Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline 75E Solus

Vanaf 2150,-

De Trimline 75E Solus hoekhaard is ideaal om een sfeervol interieur te creëren. Geniet van de dansende vlammen vanuit twee verschillende hoeken. Deze haard past vrijwel overal in huis, zolang je maar een mooie plek hebt om van te genieten! De Trimline 75E Solus fronthaard biedt de mogelijkheid om te genieten van romantische avonden bij de open haard. Perfect als inbouwtoestel of in combinatie met een meer traditionele schouw.

 

Artikelnummer: dea9ddb25cbf-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

De Trimline 75E Solus hoekhaard is ontworpen om een sfeervol en gezellig interieur te creëren. Met deze haard kun je genieten van de betoverende dansende vlammen vanuit twee verschillende hoeken, waardoor het een perfecte keuze is voor diverse ruimtes in huis.

 

De veelzijdigheid van de Trimline 75E Solus komt tot uiting doordat deze vrijwel overal in huis kan worden geplaatst. Alleen een mooie opstelplek is nodig om te kunnen genieten van de warmte en de sfeer die deze haard biedt. Of je nu een modern interieur hebt of een meer traditionele setting, de Trimline 75E Solus past bij verschillende stijlen en voegt een vleugje luxe toe aan elke ruimte.

 

Voor romantische avonden bij de open haard biedt de Trimline 75E Solus fronthaard de perfecte setting. Of je nu samen bent met je geliefde of gewoon wilt ontspannen, deze haard creëert een intieme sfeer die uitnodigt tot gezelligheid en samenzijn.

 

Voor een nog indrukwekkender vuurbeeld is er de mogelijkheid om te kiezen voor de Trimline 75E Solus Panoramisch vuur. Met dit model kun je genieten van de vlammen vanuit drie verschillende hoeken, waardoor een echt panoramisch effect ontstaat. Dit geeft niet alleen een gevoel van ruimte, maar versterkt ook het levendige en energieke karakter van het vuur.

 

Of je nu alleen wilt genieten van de warmte en het schouwspel van de vlammen of deze momenten wilt delen met dierbaren, de Trimline 75E Solus biedt een uitnodigende en stijlvolle toevoeging aan je huis. Laat het vuur je huis vullen met een levendige energie en creëer gelukkige en reflectieve momenten die je koestert.

Extra informatie

Model

Front, 2-zijdig, 3-zijdig

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front, 2-zijdig, 3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  2,0 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektriciteit