Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline 220E Solus

Vanaf 3995,-

De Trimline 220E Front elektrische haard voegt elegantie toe aan elke kamer met zijn trimloze ontwerp en perfect gerecreëerde vuureffect. Met een druk op de knop biedt deze haard een prachtig zichtbaar vuur vanuit alle hoeken. Ervaar de magie van het vuur zonder gedoe en verrijk je leefruimte met stijl en comfort.

 

Artikelnummer: dea9ddb25cbf-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

De Trimline 220E Front elektrische haard belichaamt elegantie en verfijning, waardoor het een prachtige toevoeging is aan elke kamer. Met zijn innovatieve ontwerp maakt deze haard een trimloos vuur mogelijk, waarbij minutieuze aandacht is besteed aan het brandstofbed en de vlampatronen. Het resultaat is een perfecte recreatie van een natuurlijk levend vuur, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.

 

Als de grootste haard in het assortiment voegt de Trimline 220E een indrukwekkend element toe aan de ruimte. Met zijn prachtige driezijdige ontwerp biedt deze haard met één druk op de knop een volledig vrij zicht op het vuur vanuit alle hoeken van de kamer. De Trimline 220E hoekvariant voegt een artistiek element toe aan elke kamer, waardoor het tot een ware eyecatcher wordt.

 

Laat de Trimline 220E je leven verlichten en de kamer tot leven brengen met het gemak van één druk op de knop. Ervaar de magie van een natuurlijk ogend vuur zonder gedoe, waardoor deze haard niet alleen stijl toevoegt, maar ook comfort en sfeer naar nieuwe hoogten tilt.

Extra informatie

Model

Front, 2-zijdig, 3-zijdig

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front, 2-zijdig, 3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  2,0 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektriciteit