Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline 180E Solus

Vanaf 3300,-

De Trimline 180E Solus Corner is de perfecte elektrische haard voor wie op zoek is naar de ideale balans tussen grootte en perfectie. Met een royale landschapshaard en een luxe uitstraling voegt deze haard een extra dimensie toe aan elke ruimte. Of je nu kiest voor een panoramische haardervaring of gezellige avonden rondom het vuur, de Trimline 150E Solus-serie biedt het allemaal.

 

Artikelnummer: dea9ddb25cbf-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

De Trimline 180E Solus Corner is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een opvallende elektrische haard die de aandacht trekt en een prominente plek in de ruimte inneemt. Met zijn stijlvolle ontwerp en indrukwekkende afmetingen transformeert deze haard de sfeer van elke kamer, waardoor een gezellige en luxe uitstraling ontstaat.

 

De Trimline 180E Solus Front voegt een extra vleugje elegantie toe aan het interieur en zorgt gegarandeerd voor extra plezier. Met geavanceerde functies en een stijlvol ontwerp brengt deze haard een vleugje verfijning naar huis, waardoor het een echte upgrade voor de kamer is.

 

Droom je van een panoramische haard die gezellige avonden met vrienden en familie nog specialer maakt? De Trimline 180E Solus Panoramisch is perfect voor jou! Geniet van een breed en levendig vlammenspel vanuit elke hoek van de kamer, waardoor je ruimte wordt getransformeerd in een gezellige en uitnodigende omgeving.

 

Met de extra brede Trimline elektrische haarden, waaronder de Trimline 180E Solus Corner, heb je alles wat je hartje begeert voor gezellige avonden. Het panoramische vuurbeeld, de luxe uitstraling en geavanceerde functies maken deze haarden de perfecte keuze voor wie op zoek is naar comfort, stijl en warmte in één. Ervaar de unieke sfeer die deze haarden aan je huis toevoegen!

Extra informatie

Model

Front, 2-zijdig, 3-zijdig

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front, 2-zijdig, 3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  2,0 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektriciteit