Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline 150E Solus

Vanaf 2700,-

De Trimline 150E Solus Corner is de perfecte elektrische haard voor wie op zoek is naar de ideale balans tussen grootte en perfectie. Met een royale landschapshaard en een luxe uitstraling voegt deze haard een extra dimensie toe aan elke ruimte. Of je nu kiest voor een panoramische haardervaring of gezellige avonden rondom het vuur, de Trimline 150E Solus-serie biedt het allemaal.

 

Artikelnummer: dea9ddb25cbf-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

De Trimline 150E Solus Corner is een elektrische haard die de perfecte balans vindt tussen grootte en perfectie. Niet te groot, niet te klein, maar precies goed. Deze haard biedt een extra dimensie aan jouw ruimte en past bijna overal in huis.

 

Met een royale landschapshaard en een luxe uitstraling is de Trimline 150E Solus Corner de ideale keuze voor wie op zoek is naar een indrukwekkende haardervaring zonder al te veel kostbare ruimte op te offeren. Met één druk op de knop geeft deze haard een luxe uitstraling aan elk interieur.

 

Stel je voor dat de Trimline 150E Solus Corner jouw huis verrijkt met panoramische vlammen en een prachtig ontwerp. Deze haard belooft heerlijke avonden waar je kunt genieten van de warmte en het licht van het vuur. Het prachtige ontwerp voegt een unieke sfeer toe aan elke kamer en zorgt voor een buitengewone ervaring.

 

Of je nu kiest voor een royale landschapshaard of de luxe uitstraling van de Trimline 150E Solus Front, deze haard past in elk interieur. Het ontwerp is prachtig, de ervaring is buitengewoon en deze opvallende haard voegt een unieke sfeer toe aan elke kamer in jouw huis.

 

Met de Trimline 150E Solus-serie haal je niet zomaar een elektrische haard in huis; je kiest voor een stijlvolle toevoeging die de perfecte balans vindt tussen grootte en perfectie. Geniet van de veelzijdigheid van deze haard, of je nu kiest voor een panoramische haardervaring of gezellige avonden rondom het vuur met vrienden en familie.

Extra informatie

Model

Front, 2-zijdig, 3-zijdig

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front, 2-zijdig, 3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  2,0 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektriciteit