Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Reny Bijuga

Vanaf 1890,-

De BIJUGA is een duurzame en stijlvolle houtkachel van Cor-Ten staal, speciaal ontworpen voor buitengebruik. Met zijn opvallende tijdloze ontwerp, waarin strakke lijnen en industriële accenten samenkomen, voegt deze kachel niet alleen warmte toe aan je buitenruimte maar ook een vleugje design. Het plaatmateriaal is zorgvuldig vormgegeven, met naar buiten gevouwen naden en zichtbare bouten en moeren voor een industrieel tintje.

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De BIJUGA vertegenwoordigt een perfecte combinatie van duurzaamheid en stijl, een houtkachel die speciaal is ontworpen voor gebruik in de buitenlucht. Het opvallende tijdloze ontwerp is een harmonieuze samensmelting van strakke lijnen en industriële accenten, waardoor deze kachel niet alleen warmte brengt maar ook een verfijnd designelement toevoegt aan je buitenruimte.

 

Een opmerkelijk kenmerk van de BIJUGA is de zorgvuldige vormgeving van het plaatmateriaal. De verbindingsnaden zijn naar buiten gevouwen, en alle bouten en moeren zijn zichtbaar gelaten, waardoor een industrieel en tegelijkertijd tijdloos karakter ontstaat. Dit ontwerp maakt de BIJUGA niet alleen een functioneel verwarmingsapparaat, maar ook een esthetisch pronkstuk voor je buitenomgeving.

 

Praktisch gezien is de BIJUGA uitgerust met hardhouten merbau onderdelen, zoals knoppen en duwstangen. Deze niet alleen als mooie details dienen maar ook functioneel zijn, aangezien ze tijdens bediening niet te warm worden. Met twee wielen en een duwstang aan de achterzijde is deze kachel moeiteloos verplaatsbaar, waardoor je flexibiliteit hebt in het creëren van verschillende opstellingen in je buitenruimte.

 

Met de BIJUGA breng je niet alleen warmte naar je buitenruimte maar ook een gezellige ambiance, waardoor je zelfs ’s avonds laat als de temperaturen dalen, en in het voor- en najaar volop kunt genieten van het buitenleven.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Merk
  Reny
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Hout