Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Planika Cool Flame 500 See-Through Fireplace

Vanaf 2640,-

Cool Flame Fireplace met Optimyst-technologie biedt een milieubewuste haardervaring met realistische vlammen, eenvoudig bijvullen, energiezuinigheid en volledige veiligheid, inclusief optionele decoratieve logs en verwijderbare zijpanelen.

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-2-2 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Cool Flame Fireplace, uitgerust met Optimyst-technologie, is een revolutionaire waterdamp haard die zorgt voor een milieuvriendelijke en veilige vuurervaring. Door gebruik te maken van stoom en LED-verlichting, creëert dit geavanceerde apparaat een sfeervol vuureffect zonder de nadelen van traditionele open haarden, zoals warmteproductie en asverwijdering.

 

De haard biedt diverse installatieopties, waaronder enkelzijdig, hoeklinks, hoekrechts, driezijdig, scheidingswand, tunnel of eiland, en past zich dus moeiteloos aan de constructie van je binnenruimte aan.

 

Met de Optimyst-technologie worden realistische vlammen gecreëerd door waterdamp en LED-verlichting, wat zorgt voor een visueel aantrekkelijk vuureffect. Het bijvullen van de haard is eenvoudig en handig, waardoor je moeiteloos van het vuur kunt blijven genieten. Bovendien is Cool Flame Fireplace energiezuinig en biedt het een veilig en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele haarden, zonder schadelijke stoffen uit te stoten.

 

Geniet van de sfeer van een echte open haard met de realistische geluiden van knetterend brandhout. De haard is voorzien van verwijderbare zijpanelen, waardoor je de vorm van de haard flexibel kunt aanpassen aan de ruimte waarin deze wordt geplaatst. Optionele decoratieve houtblokken voegen een vleugje traditioneel realisme toe aan de haard, zonder de risico’s en rommel van echt hout.

 

Dankzij de op stoom gebaseerde werking is Cool Flame Fireplace veilig in de buurt van kinderen, huisdieren en in openbare ruimtes, met volledige gemoedsrust zonder in te boeten aan esthetische aantrekkingskracht.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Vermogen
  220 W
 • Merk
  Planika
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Waterdamp