Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire E-one 190F

Vanaf 8005,-

De Kalfire E-one 190F is een elektrische sfeerhaard met 3D-holografische vlammen, optionele verwarming en aanpasbare instellingen, perfect voor een persoonlijke vuurbeleving.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Kalfire E-one 190F is een elektrische sfeerhaard met alleen aan de voorzijde glas en optionele verwarming. Via de projectie van 3D holografische vlammen op de handgemaakte stammen wordt natuurgetrouw vuur nagebootst. Opties als het realistische gloedbed, knisperend geluid, en optionele Atmos Heating, zorgen voor een optimale vuurbeleving.

 

Een frontmodel is uitermate geschikt voor inbouw in een vlakke wand, een kastenwand of in een schouw. De Kalfire E-one holografische sfeerhaarden zijn af te stemmen op persoonlijke voorkeuren. Met 190 cm is de E-one 190F perfect inzetbaar als cinewall. Onze exclusieve en gecertificeerde dealers zijn jouw helpende hand bij de inbouw en realisatie van jouw droom design.

 

Atmos Heating: sfeerhaard met warmte

 

De E-one is verkrijgbaar met een innovatief verwarmingselement dat Atmos Heating heet. Dit element is exclusief beschikbaar voor de inbouwversies van de Kalfire E-one (alle varianten m.u.v. de E-one 100F FR). Het verwarmingselement zorgt voor een aangename en continue stroom van warme lucht in een hoek van 45 graden. Deze verwarming zorgt voor een optimale vuurbeleving die uniek is voor elektrische haarden.

 

Creëer jouw eigen vuur

 

Wij reiken je opties toe om jouw eigen vuur te creëren. Personaliseer onder andere de intensiteit en hoogte van de vlammen, shuffle door vlambeelden, kies het geluid en intensiteit van het gloedbed. Sla al deze instellingen op in de Kalfire-moods, zodat jij voortaan met één klik op de knop kijkt naar jouw eigen vuur.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front, 3-zijdig,
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  2,0 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektriciteit
 • Materiaal
  Staal