Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire E-one 160S

Vanaf 7705,-

De Kalfire E-one 160S is een elektrische holografische sfeerhaard met 3D-vlamprojectie aan de voor- en zijzijden, inclusief optionele verwarming en realistische effecten zoals een gloeibed en knisperend geluid.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

E-one Holografische Sfeerhaard met 3D-effect

 

De Kalfire E-one 160S is een elektrische holografische sfeerhaard met glas aan de voorzijde, beide zijkanten en optionele verwarming. Door de projectie van 3D holografische vlammen op handgemaakte houtblokken wordt een natuurgetrouw vuur nagebootst. Opties zoals het realistische gloeibed, knisperend geluid en de optionele Atmos Heating dragen bij aan een optimale vuurbeleving.

 

Driezijdig model voor verhoogde esthetiek

 

Een driezijdig model is ideaal als doorkijkhaard en tilt het interieur naar een hoger niveau. Bewonder het holografische vlammenspel door de zijkanten en laat je verrassen door het realistische vuur. Met een breedte van 160 cm is de E-one 160S perfect inzetbaar als cinewall. Kalfire E-one holografische sfeerhaarden kunnen worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren. Exclusieve en gecertificeerde dealers helpen bij de installatie en realisatie van je gewenste ontwerp.

 

Atmos Heating: warmteoptie voor sfeerhaard

 

De E-one is verkrijgbaar met het innovatieve verwarmingselement, Atmos Heating, exclusief voor inbouwversies van de Kalfire E-one (alle varianten behalve de E-one 100F FR). Het element biedt een aangename en continue stroom van warme lucht in een hoek van 45 graden, wat bijdraagt aan een unieke vuurbeleving die specifiek is voor elektrische haarden.

 

Creëer je eigen vuurervaring

 

Diverse opties worden aangereikt om jouw eigen vuur te creëren. Personaliseer de intensiteit en hoogte van de vlammen, wissel tussen verschillende vlambeelden, kies het geluid en de intensiteit van het gloeibed. Bewaar al deze instellingen in de Kalfire-moods voor eenvoudige toegang tot jouw gepersonaliseerde vuurervaring.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front, 3-zijdig,
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  2,0 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektriciteit