Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire E-one 130S

Vanaf 6000,-

De Kalfire E-one 130S is een elektrische sfeerhaard met 3D holografische vlammen aan voor- en zijzijden, inclusief optionele verwarming en realistische effecten zoals een gloeibed en knisperend geluid.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

E-one Elektrisch Holografische Sfeerhaard met 3D-effect

 

De Kalfire E-one 130S is een elektrische sfeerhaard met glas aan de voorzijde, beide zijkanten en optionele verwarming. Door de projectie van 3D holografische vlammen op handgemaakte houtblokken wordt een natuurgetrouw vuur nagebootst. Opties zoals het realistische gloeibed, knisperend geluid en de optionele Atmos Heating dragen bij aan een optimale vuurbeleving.

 

Driezijdig model voor verbeterde esthetiek

 

Een driezijdig model dient als een doorkijkhaard en verrijkt je interieur. Geniet van het holografische vlammenspel door de zijkanten en laat je betoveren door het realisme van het vuur. Met een breedte van 130 cm kan de E-one 130S ook dienen als cinewall. Kalfire E-one holografische sfeerhaarden kunnen worden afgestemd op persoonlijke voorkeuren. Exclusieve en gecertificeerde dealers staan klaar om te helpen bij de installatie en realisatie van je gewenste ontwerp.

 

Atmos Heating: toevoeging van warmte aan de sfeerhaard

 

De E-one is verkrijgbaar met het innovatieve verwarmingselement, Atmos Heating, exclusief voor inbouwversies van de Kalfire E-one (alle varianten behalve de E-one 100F FR). Atmos Heating zorgt voor een continue aangename luchtstroom in een hoek van 45 graden, wat bijdraagt aan een unieke vuurbeleving specifiek voor elektrische haarden.

 

Personaliseer je eigen vuurervaring

 

Er zijn diverse opties beschikbaar om je eigen vuur te creëren. Pas bijvoorbeeld de intensiteit en hoogte van de vlammen aan, wissel tussen verschillende vlambeelden, kies het geluid en de intensiteit van het gloedbed. Bewaar al deze instellingen in de Kalfire-moods voor gemakkelijke toegang tot jouw persoonlijke vuurervaring met slechts één klik.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front, 2-zijdig, 3-zijdig,
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  2,0 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektriciteit