Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire E-one 130F

Vanaf 5485,-

De Kalfire E-one 130F is een elektrische sfeerhaard die met 3D holografische vlammen een realistisch vuureffect creëert. Dit frontmodel biedt veelzijdige inbouwmogelijkheden en personalisatie-opties, inclusief de innovatieve Atmos Heating voor warmte.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

E-one Elektrisch Holografische Sfeerhaard met 3D-effect

 

De Kalfire E-one 130F is een elektrische sfeerhaard met alleen aan de voorzijde glas en optionele verwarming. Door de projectie van 3D holografische vlammen op handgemaakte stammen wordt een natuurgetrouw vuur nagebootst. Opties zoals het realistische gloedbed, knisperend geluid en de optionele Atmos Heating dragen bij aan een optimale vuurbeleving.

 

Frontmodel voor veelzijdige inbouwopties

 

Een frontmodel leent zich uitstekend voor inbouw in een vlakke wand, een kastenwand of in een schouw. De Kalfire E-one holografische sfeerhaarden kunnen worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren. Exclusieve en gecertificeerde dealers staan klaar om te assisteren bij de inbouw en realisatie van jouw droomontwerp.

 

Atmos Heating: warmte toevoegen aan de sfeerhaard

 

De E-one is verkrijgbaar met een innovatief verwarmingselement genaamd Atmos Heating. Dit element is exclusief beschikbaar voor de inbouwversies van de Kalfire E-one (alle varianten behalve de E-one 100F FR). Atmos Heating zorgt voor een continue stroom van warme lucht in een hoek van 45 graden, waardoor een unieke vuurbeleving ontstaat die specifiek is voor elektrische haarden.

 

Personaliseer jouw vuurervaring

 

Er zijn verschillende opties beschikbaar om jouw eigen vuur te creëren. Pas bijvoorbeeld de intensiteit en hoogte van de vlammen aan, verander tussen verschillende vlambeelden, kies het geluid en de intensiteit van het gloedbed. Bewaar al deze instellingen in de Kalfire-moods voor een gepersonaliseerde vuurervaring met slechts één druk op de knop.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front, 2-zijdig, 3-zijdig,
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  2,0 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw, vrijstaand
 • Brandstof
  Elektriciteit