Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire E-one 130C

Vanaf 5740,-

De Kalfire E-one 130C is een hoek sfeerhaard met holografische vlammen aan de voor- en zijzijden, inclusief optionele verwarming en realistische effecten zoals een gloeibed en knisperend geluid. Deze opvallende sfeerhaard voegt esthetische waarde toe aan jouw woonruimte en biedt mogelijkheden voor persoonlijke aanpassingen.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

E-one Corner Elektrische Holografische Sfeerhaard

 

De Kalfire E-one 130C is een elektrische hoek sfeerhaard met holografische vlammen, voorzien van glas aan de voorkant en één zijkant (links of rechts) met optionele verwarming. Door de projectie van 3D holografische vlammen op handgemaakte houtblokken wordt een realistisch vuur nagebootst. Opties zoals het realistische gloeibed, knisperend geluid en de optionele Atmos Heating dragen bij aan een uitmuntende vuurbeleving.

 

Opvallende aanvulling in jouw woonruimte

 

De E-one 130C springt eruit in het interieur en wordt dé eyecatcher in jouw woonruimte. Bewonder het holografische vlammenspel door de zijwand en laat je verrassen door de realistische vuurervaring. Met een breedte van 130 cm kan de E-one 130C ook dienen als een perfecte cinewall. Kalfire E-one holografische sfeerhaarden kunnen worden afgestemd op persoonlijke voorkeuren. Onze exclusieve en gecertificeerde dealers helpen bij de installatie en realisatie van jouw gewenste ontwerp.

 

Atmos Heating: toevoeging van warmte aan de sfeerhaard

 

De E-one is verkrijgbaar met het innovatieve verwarmingselement, Atmos Heating, exclusief voor inbouwversies van de Kalfire E-one (alle varianten behalve de E-one 100F FR). Atmos Heating biedt een continue stroom van warme lucht in een hoek van 45 graden, wat bijdraagt aan een unieke vuurbeleving die specifiek is voor elektrische haarden.

 

Personaliseer je eigen vuurervaring

 

Verschillende opties staan tot je beschikking om je eigen vuur te creëren. Pas bijvoorbeeld de intensiteit en hoogte van de vlammen aan, wissel tussen verschillende vlambeelden, kies het geluid en de intensiteit van het gloedbed. Bewaar al deze instellingen in de Kalfire-moods voor gemakkelijke toegang tot jouw gepersonaliseerde vuurervaring met één simpele klik.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front, 2-zijdig, 3-zijdig,
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  2,0 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektriciteit