Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire E-one 100F

Vanaf 4815,-

De Kalfire E-one 100F is een elektrische sfeerhaard met 3D holografische vlammen aan de voorzijde, inclusief optionele verwarming en realistische effecten zoals een gloedbed en knisperend geluid. Dit frontmodel biedt diverse inbouwmogelijkheden en aanpassingen voor een gepersonaliseerde vuurervaring.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

E-one Elektrisch Holografische Sfeerhaard met 3D-effect

 

De Kalfire E-one 100F is een elektrische sfeerhaard met alleen aan de voorzijde glas en optionele verwarming. Door de projectie van 3D holografische vlammen op handgemaakte stammen wordt natuurgetrouw vuur nagebootst. Opties zoals het realistische gloedbed, knisperend geluid, en de optionele Atmos Heating dragen bij aan een optimale vuurbeleving.

 

Geschikt frontmodel voor diverse inbouwmogelijkheden

 

Een frontmodel is uitstekend geschikt voor inbouw in een vlakke wand, een kastenwand of in een schouw. De Kalfire E-one holografische sfeerhaarden kunnen worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren. Exclusieve en gecertificeerde dealers staan klaar om te helpen bij de installatie en realisatie van het gewenste design.

 

Atmos Heating: sfeerhaard met warmteoptie

 

De E-one is beschikbaar met het innovatieve verwarmingselement, Atmos Heating, exclusief voor inbouwversies van de Kalfire E-one (alle varianten behalve de E-one 100F FR). Atmos Heating zorgt voor een aangename continue stroom van warme lucht in een hoek van 45 graden, wat bijdraagt aan een unieke vuurbeleving specifiek voor elektrische haarden.

 

Personaliseer jouw vuurervaring

 

Je hebt verschillende opties om jouw eigen vuur te creëren. Pas bijvoorbeeld de intensiteit en hoogte van de vlammen aan, wissel tussen verschillende vlambeelden, kies het geluid en de intensiteit van het gloedbed. Bewaar al deze instellingen in de Kalfire-moods voor gemakkelijke toegang tot jouw gepersonaliseerde vuurervaring met slechts één klik.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  2,0 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Elektriciteit