Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire E-65″

Vanaf 3795,-

Het Kalfire E-65” elektrische vuur biedt een ongekend realistisch vuurbeeld met dansende vlammen, een warm gloedbed, gloeiende houtstammen en sfeerverlichting. Pas het vuurbeeld gemakkelijk aan naar je eigen smaak met de afstandsbediening of de KalfireConnected app. Met een breedte van 147 cm, perfect uitgelijnd met 65” televisies, biedt de haard een naadloze integratie in je woonomgeving. Optionele uitbreidingen zoals een Design Frame of Media Wall met geïntegreerde LED-strips voegen een extra sfeervolle dimensie toe aan je interieur.

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Het Kalfire E-65” elektrische vuur tilt de realistische vuurervaring naar nieuwe hoogten met dansende vlammen, een warm gloedbed, gloeiende houtstammen en geïntegreerde sfeerverlichting. Dit alles komt samen om een vuurbeeld te creëren dat vrijwel niet te onderscheiden is van een authentieke open haard. De flexibiliteit van het vuurbeeld stelt je in staat om het moeiteloos aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren, interieurstijl of het specifieke moment van de dag waarop je van de haard wilt genieten. Deze aanpassingen kunnen eenvoudig worden gedaan met de meegeleverde afstandsbediening of via de handige KalfireConnected app.

 

Met een indrukwekkende breedte van 147 cm is de Kalfire E-65” perfect uitgelijnd met 65” televisies, wat resulteert in een naadloze integratie met je home entertainment setup.

 

Voor wie op zoek is naar een nog indrukwekkendere haardoplossing, biedt de Kalfire E-65” optionele uitbreidingen, zoals een Design Frame of Media Wall. Deze toevoegingen kunnen worden voorzien van extra geïntegreerde LED-strips die perfect zijn opgenomen in de lichtprogramma’s van de haard. Met deze optionele functies creëer je niet alleen een kant-en-klare haardoplossing, maar voeg je ook een nieuwe sfeervolle dimensie toe aan je interieur.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  750-1500W
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  ELektriciteit