Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire E-55″

Vanaf 3495,-

De Kalfire E-55” biedt een uiterst realistisch vuurbeeld met dansende vlammen, een warm gloedbed en ingebouwde sfeerverlichting. Met de afstandsbediening of de KalfireConnected app pas je het vuurbeeld eenvoudig aan naar je eigen smaak. Met optionele uitbreidingen zoals een Design Frame of Media Wall voeg je een extra sfeervolle dimensie toe aan je interieur.

Artikelnummer: b53b3a3d6ab9-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Het Kalfire E-55” elektrische vuur levert een ongekend realistisch vuurbeeld met bewegende vlammen, een warm gloedbed, gloeiende houtstammen en geïntegreerde sfeerverlichting. Dit alles resulteert in een haast ononderscheidbaar vuurbeeld dat de atmosfeer van een echte open haard benadert. De veelzijdigheid van het vuurbeeld stelt je in staat om het gemakkelijk aan te passen aan je persoonlijke smaak, interieur of het specifieke moment van de dag waarop je de haard wilt gebruiken. Met behulp van de handige afstandsbediening of de KalfireConnected app heb je volledige controle over de instellingen.

 

Met een breedte van 121 cm sluit de Kalfire E-55” perfect aan bij 55” televisies, waardoor het een naadloze aanvulling is op je home entertainment setup.

 

Voor wie op zoek is naar een nog indrukwekkendere haardoplossing, biedt de Kalfire E-55” de mogelijkheid tot uitbreiding met een Design Frame of Media Wall. Deze optionele toevoegingen kunnen worden voorzien van extra geïntegreerde LED-strips die perfect zijn geïntegreerd in de lichtprogramma’s van de haard. Met deze aanvullingen creëer je niet alleen een kant-en-klare haardoplossing, maar voeg je ook een nieuwe sfeervolle dimensie toe aan je interieur.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  750-1500W
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  ELektriciteit