Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Faber e-SliM Linear 2200/450 I

Vanaf 7248,-

De e-SliM Linear biedt een verbluffend echt vuurbeeld met zijn gepatenteerde driedimensionale effect op basis van waterdamp, verkrijgbaar in verschillende breedtes voor diverse toepassingen

Artikelnummer: e06f967fb0d3-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De innovatieve e-SliM Linear haard herdefinieert de standaard voor hoogwaardige elektrische haarden. Met zijn opvallend geringe inbouwdiepte biedt deze haard de mogelijkheid om het verbluffend echte vuurbeeld, bestaande uit licht en waterdamp, op meer locaties in te bouwen dan ooit tevoren. Verkrijgbaar in 3 breedtes, biedt deze haard een sfeervolle toevoeging aan elke wand, concept of locatie, waardoor het een eindeloze mogelijkheid biedt om verantwoord te genieten van vuur.

 

De e-SliM Linear haard staat garant voor ultiem gebruiksgemak. Of het nu handmatig is, met de afstandsbediening of via een app, deze haard biedt verschillende bedieningsmogelijkheden die aansluiten bij jouw voorkeur. Met het gepatenteerde Comfort$aver verwarmingssysteem, met een maximaal vermogen van 2 kW, biedt deze haard niet alleen sfeer, maar ook warmte op koude dagen.

 

Verkrijgbaar in 3 breedtes, met een vuurbeeld van ruim 2 meter breedte, is deze haard ideaal voor toepassing in bijvoorbeeld een Cinewall, waar het een opvallende en sfeervolle aanvulling kan zijn. Met zijn unieke gepatenteerde driedimensionale “levend” vuurbeeld op basis van waterdamp biedt deze haard een haast 100% realistische haardbeleving.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  1,3 kW
 • Merk
  Faber
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektriciteit