Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Faber e-MatriX 800/500 ST

Vanaf 5995,-

De nieuwe, elektrische e-MatriX haarden behoren tot de MatriX-serie; de top van het Faber gamma.

Artikelnummer: 970af30e4810 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Het frameloze ontwerp, samen met het fascinerende vuurbeeld en de brede, levensechte houtdecoratie, maakt de e-MatriX Mood elektrische haard een ware blikvanger. Met de optie voor een gloeibed wordt het vuurbeeld nog rijker en levendiger, waardoor het blijft intrigeren. Dit toekomstbestendige alternatief voor een traditioneel haardvuur biedt grensverleggende eigenschappen, zoals echt driedimensionale vlammen, veiligheid, energiezuinigheid en de mogelijkheid om te genieten zonder gas, uitstoot of schoorsteen.

 

Met de Faber app of de bijgeleverde afstandsbediening pas je eenvoudig de sfeer aan naar jouw voorkeur, waardoor de e-MatriX Mood elektrische sfeerhaard vrijwel overal kan worden toegepast en gebruikt. Het is een bewuste en verantwoorde manier om te genieten van een gezellige haardsfeer, zonder de noodzaak van een rookgasafvoer, wat betekent dat deze haard in elke ruimte kan worden geplaatst.

 

Je hebt ook de mogelijkheid om de haard uit te breiden met top- en/of bodemverlichting voor een nog intensere beleving van het vuur. Bovendien kun je de warmte naar wens instellen, met een maximum van 2 kW, waardoor je niet alleen geniet van de sfeer, maar ook van de gewenste warmte. Met zijn unieke gepatenteerde driedimensionale “levende” vuurbeeld op basis van waterdamp biedt de e-MatriX Mood een ongeĆ«venaarde haardervaring.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Doorkijk
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  2,0 kW
 • Merk
  Faber
 • Stijl
  inbouw