Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Element4 Club Ovation E

Vanaf 2995,-

De Element4 Club Ovation E is een elegante vrijstaande elektrische haard met realistische vlamtechnologie, te bedienen via app of afstandsbediening. Met zijn Ultra HD-LED technologie en anti-reflectieglas biedt deze haard een aantrekkelijk vuurbeeld voor elk interieur.

Artikelnummer: af3303f852ab-1-3 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Club Ovation E is de nieuwste aanvulling op het assortiment van Element4’s elektrische haarden en biedt een verfijnd vrijstaand ontwerp. Deze prachtige vrijstaande kachel maakt gebruik van geavanceerde technologieën die ook te vinden zijn in de andere elektrische haarden van de Club-serie. Het vlammenspel van de Club Ovation is opvallend realistisch dankzij de Ultra HD-technologie en het anti-reflectieglas, waardoor het een schitterend vuurbeeld creëert dat nauwelijks van echt te onderscheiden is.

 

Met zijn vermogen van maximaal 1500 Watt en ingebouwde thermostaatfunctie verspreidt de Ovation niet alleen warmte, maar voegt ook een vleugje sfeer toe aan elke ruimte. De Club Ovation van Element4 kan eenvoudig worden bediend via de meegeleverde afstandsbediening of de speciale app op uw smartphone of tablet. Hiermee kunt u het vlambeeld en de warmte-instellingen naar wens aanpassen, waardoor u altijd kunt genieten van de perfecte atmosfeer in huis.

 

Deze elektrische haard, onderdeel van de Club-serie van Element4, staat bekend om zijn eigentijdse uitstraling en biedt een sfeervol vlambeeld dankzij geavanceerde LED-technologie. De Club-serie modellen worden optioneel geleverd met diverse functies, zoals een verwarmingselement, anti-reflectieglas en de mogelijkheid om de haard te bedienen via de Element4 Pro Control App. Dit maakt het mogelijk om maximaal 8 haarden aan te sluiten op één app, waardoor u een volledig gepersonaliseerde sfeer kunt creëren.

 

Element4 heeft sinds 2006 een stevige positie veroverd in de haarden- en kachelbranche door te focussen op productontwikkeling en hoogwaardig design. De haarden van Element4 zijn gericht op eenvoudige bediening, hoge efficiëntie en bieden talrijke instelbare mogelijkheden om aan uw specifieke voorkeuren te voldoen. De Club Ovation E is een vrijstaande elektrische haard die zowel stijl als comfort toevoegt aan elk interieur, met een strak ontwerp en geavanceerde technologieën die een verbluffend vlambeeld produceren.

 

De Element4 Club Ovation E is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een elektrische haard die elegantie combineert met functionaliteit. Met zijn Ultra HD-LED technologie en anti-reflectieglas biedt deze haard een visueel aantrekkelijk vuurbeeld. De mogelijkheid om de haard via de app of afstandsbediening te bedienen, maakt het gemakkelijk om de sfeer in huis aan te passen naar uw persoonlijke smaak en behoeften.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  1,2 kW
 • Merk
  Element4
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Elektrisch