Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Element4 Club Kudos E

Vanaf 2995,-

Element4 heeft recentelijk het assortiment uitgebreid met de Club Kudos E, een vrijstaande elektrische haard met Ultra HD-technologie en anti-reflectieglas voor een realistisch vlambeeld. Deze compacte haard, bedienbaar via afstandsbediening of app, biedt warmte en sfeer met een thermostaatfunctie en 1500W-verwarmingselement, waarbij Element4’s focus op kwaliteit en techniek vooruitstrevende haarden met veel instelmogelijkheden oplevert.

Artikelnummer: af3303f852ab-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Element4 heeft onlangs het assortiment uitgebreid met de Club Kudos E, een nieuw en indrukwekkend vrijstaand elektrisch haardmodel. Dit model sluit zich aan bij de andere elektrische haarden in de club-serie, zoals de Club Ovation E, en biedt een breed scala aan innovatieve technologieën.

 

De Club Kudos E wordt gekenmerkt door zijn ultra-realistische vlammenspel dankzij de toepassing van Ultra HD-technologie en anti-reflectieglas, waardoor de haard een prachtig vuurbeeld creëert. Deze elektrische haard is eenvoudig te bedienen via de meegeleverde afstandsbediening of de speciale app voor tablets of smartphones.

 

Verder beschikt de Kudos E over een thermostaatfunctie en een krachtig verwarmingselement van 1500 Watt. Ondanks zijn compacte formaat past deze vrijstaande haard gemakkelijk in diverse ruimtes in uw woning. De Element4 Pro Control App biedt uitgebreide mogelijkheden om het vlambeeld en de bodemverlichting naar uw eigen voorkeuren aan te passen, waardoor u altijd de gewenste sfeer en warmte in huis kunt halen met de Club Kudos E.

 

Element4 staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en geavanceerde techniek in haardontwerp. Sinds 2006 richt Element4 zich op de ontwikkeling en productie van gas- en elektrische haarden, waarbij innovatie, efficiëntie en gebruiksgemak voorop staan. Hun haarden bieden diverse instelbare mogelijkheden en een intuïtieve bediening, waardoor gebruikers volledige controle hebben over hun haardervaring. De focus op design en productontwikkeling heeft geresulteerd in een uitgebreid assortiment hoogwaardige haarden met geavanceerde technologieën, die voldoen aan diverse persoonlijke voorkeuren en behoeften.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  1,5 kW
 • Merk
  Element4
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Elektrisch