Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

DRU Virtuo 180 Evolve

Vanaf 6895,-

De Virtuo 180/3 Evolve haard biedt een levensechte vuurbeleving zonder uitstoot, met meerdere vlambeelden, aanpasbaar LED gloeibed, geluidseffecten en warmte. Eenvoudig te plaatsen en bedienen via afstandsbediening of app, ideaal voor een sfeervol interieur.

 

Maattekening Virtuo 180 Evolve

Beschrijving

Met de Virtuo 180/3 Evolve haard betreed je de wereld van de ultieme en levensechte vuurbeleving, zonder enige uitstoot. Deze haard verwent je zintuigen met meerdere prachtige vlambeelden, realistische geluiden en een aanpasbaar LED gloeibed dat zelfs van kleur kan veranderen. Bovendien biedt de haard gezellige warmte, waardoor je geniet van alle voordelen van een traditionele open haard en meer.

 

Een opvallend kenmerk van de Virtuo is de mogelijkheid om hem overal te plaatsen waar een stopcontact beschikbaar is. Dit maakt het een veelzijdige toevoeging aan elk interieur. De bediening is net zo eenvoudig als het gebruik van een afstandsbediening of de handige DRU app. Hiermee kun je zelf de warmte, vlammen, lichtintensiteit en geluid naar jouw voorkeur instellen. Zo kun je de sfeer in je ruimte volledig aanpassen aan elke gelegenheid en stemming.

 

Kortom, met de Virtuo 180/3 Evolve haard creƫer je niet alleen gezelligheid en warmte, maar ook de vrijheid om de haard precies zo te configureren zoals jij dat wilt. Zo maak je van je leefruimte een plek waar je het hele jaar door kunt ontspannen en genieten.

 

 

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  2 kW
 • Merk
  DRU
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektriciteit