Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

DRU Virtuo 180/3 Evolve

Vanaf 6995,-

De Virtuo 180/3 Evolve elektrische haard biedt levensechte vlambeelden vanuit drie kanten, compleet met geluid van knisperend hout en een LED gloeibed. Deze milieuvriendelijke haard is gemakkelijk te bedienen, vereist minimaal onderhoud en kan direct in een stopcontact worden geplaatst voor directe sfeer en warmte.

 

Maattekening Virtuo 180/3 Evolve

Beschrijving

De Virtuo 180/3 Evolve elektrische haard is de perfecte oplossing om te genieten van de ambiance en de gezelligheid van een open haard zonder de noodzaak van een traditionele houtgestookte open haard. Met deze elektrische haard geniet je van prachtige, levensechte vlambeelden die vanuit drie kanten te bewonderen zijn. De vlammen worden vergezeld door het knisperende geluid van brandend hout en een realistisch LED gloeibed, wat zorgt voor een authentieke vuurervaring.

 

Wat deze elektrische haarden nog aantrekkelijker maakt, is het feit dat ze geen schadelijke uitstoot produceren, wat betekent dat je kunt genieten van de warmte en de sfeer zonder enige milieubelasting. Dit maakt de Virtuo 180/3 Evolve haard een groene en duurzame keuze voor milieubewuste huishoudens.

 

Een ander groot voordeel van de Virtuo is het gebruiksgemak. Je hebt alleen een stopcontact nodig om de haard te laten werken. Er is geen gedoe met hout, rook of as, en er is nauwelijks onderhoud nodig. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de haard eenvoudig aanpassen aan je voorkeuren, zoals de vlamintensiteit en de warmte-instellingen. Dit maakt de Virtuo 180/3 Evolve haard de perfecte aanvulling op elk interieur, en een bron van gezelligheid en warmte op elk moment van het jaar.

 

 

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Vermogen
  2 kW
 • Merk
  DRU
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektriciteit