Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

DRU Virtuo 130 Evolve

Vanaf 6295,-

De Virtuo 130 Evolve is een 100% elektrische haard zonder uitstoot, met realistische vlambeelden, instelbaar LED gloeibed, geluidseffecten en warmte. Eenvoudig te plaatsen op elke gewenste plek in je huis, de ultieme duurzame haardbeleving.

 

Maattekening Virtuo 130 Evolve

Beschrijving

De Virtuo belichaamt de perfecte combinatie van duurzaamheid en sfeervol vuurgenot. Als een volledig elektrische haard gaat de Virtuo verder dan alleen milieuvriendelijkheid; het is een toonbeeld van groen comfort en realistische esthetiek. Met zijn emissievrije werking draagt het bij aan een groenere leefomgeving, terwijl het toch een verbluffend authentiek vuurbeeld creƫert.

De elektrische vlammen van de Virtuo zijn meesterlijk ontworpen en nauwelijks te onderscheiden van echt vuur. Met diverse prachtige vlambeelden, een LED-gloeibed dat in meerdere kleuren kan gloeien, en realistische geluiden, biedt de Virtuo een ongeƫvenaarde haardervaring. Het is een visueel en auditief spektakel dat de warmte van een traditionele open haard combineert met moderne duurzaamheid.

De veelzijdigheid van de Virtuo is opmerkelijk; met slechts een stopcontact als vereiste kan deze haard moeiteloos op elke gewenste plek in huis worden geplaatst. Of het nu de woonkamer, slaapkamer of zelfs de studeerkamer is, de Virtuo voegt een vleugje warmte en ambiance toe aan elke ruimte. De flexibiliteit van elektrisch vuur komt tot uiting in het gebruiksgemak en de plaatsingsmogelijkheden die deze haard biedt.

Kortom, de Virtuo is niet alleen een milieuvriendelijke keuze, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Het brengt de charme van een traditionele haard naar de moderne wereld, waar duurzaamheid en luxe hand in hand gaan.

 

 

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  2 kW
 • Merk
  DRU
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektriciteit