Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

DRU Virtuo 130/3 Evolve

Vanaf 6395,-

De 100% elektrische Virtuo haarden bieden de ervaring van een warm en knisperend vuur, zelfs zonder schoorsteen. Met aanpasbare instellingen via afstandsbediening of app, inclusief vlambeeld, licht, geluid en warmte, creëren ze de perfecte sfeer voor elke ruimte.

 

Maattekening Virtuo 130/3 Evolve

Beschrijving

Als je geen schoorsteen hebt maar toch wilt genieten van de gezelligheid en warmte van een haard, bieden de 100% elektrische Virtuo haarden de perfecte oplossing. Deze haarden creëren een sfeer die nauwelijks te onderscheiden is van een echt vuur, dankzij hun ultra-realistische vlambeelden. Het bedienen van de haard is eenvoudig en handig, want je kunt via de meegeleverde afstandsbediening of een speciale app verschillende instellingen aanpassen, zoals het vlambeeld, de lichtintensiteit, het geluidsniveau en de warmteafgifte. Hierdoor kun je de haard naar wens aanpassen, zodat je altijd de gewenste sfeer kunt creëren.

 

Een opvallend kenmerk van de Virtuo haarden is het LED gloeibed, dat niet alleen warmte uitstraalt maar ook in verschillende kleuren kan worden ingesteld. Hierdoor kun je de haard aanpassen aan de kleurstelling van je interieur of de gewenste sfeer in elke ruimte. Of je nu kiest voor een warme gouden gloed of een rustgevende blauwe tint, de Virtuo haarden kunnen eenvoudig worden gepersonaliseerd om perfect bij je smaak en stijl te passen.

 

Kortom, met de Virtuo haarden kun je genieten van de magie van een haardvuur, zelfs als je geen schoorsteen hebt. Ze bieden niet alleen comfortabele warmte op koude dagen, maar ook een sfeervolle ambiance in elk seizoen. De flexibiliteit en veelzijdigheid van deze elektrische haarden maken ze een waardevolle toevoeging aan elk huis.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Vermogen
  2 kW
 • Merk
  DRU
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektriciteit