Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

DRU Virtuo 100 Evolve

Vanaf 5195,-

De Virtuo Evolve biedt een realistische en milieuvriendelijke vuurervaring met diverse vlambeelden, aanpasbaar LED gloeibed, geluidseffecten en warmte. Met een flexibele plaatsing en handige afstandsbediening of app-bediening kun je moeiteloos de sfeer aanpassen naar jouw wensen.

 

Maattekening Virtuo 100 Evolve

Beschrijving

Met de Virtuo Evolve haal je de ultieme en levensechte vuurbeleving in huis, zonder enige uitstoot. Deze haard biedt een scala aan prachtige vlambeelden, een LED gloeibed dat je naar wens van kleur kunt veranderen, realistische geluiden en heerlijke warmte. Hiermee geniet je van alle voordelen van een traditionele open haard, maar dan met extra moderne gemakken.

 

De veelzijdigheid van de Virtuo is indrukwekkend. Je kunt deze haard vrijwel overal plaatsen, zolang er maar een stopcontact in de buurt is. Het gemak van de bediening is eveneens opvallend, dankzij de meegeleverde afstandsbediening of de handige DRU app. Hiermee kun je zelf de warmte, de vlammen, de lichtintensiteit en zelfs het geluid van de haard naar jouw voorkeur instellen, waardoor je de sfeer in je ruimte volledig kunt aanpassen aan elke gelegenheid.

 

Kortom, de Virtuo Evolve biedt niet alleen gezelligheid en warmte, maar ook de vrijheid om de haard precies zo te configureren zoals jij dat wilt. Hiermee haal je niet zomaar een haard in huis; je creƫert een ware beleving die het hele jaar door van toegevoegde waarde is voor je leefruimte.

 

 

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  2 kW
 • Merk
  DRU
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektriciteit