Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

DRU Virtuo 100/3 Evolve

Vanaf 5295,-

De Virtuo 100/3 Evolve is een 100% elektrische haard met realistische vlammen, aanpasbaar LED gloeibed en geluidseffecten. Bedienbaar via afstandsbediening of app voor een authentieke haardervaring zonder uitstoot.

 

Maattekening Virtuo 100/3 Evolve

Beschrijving

 

Creëer de sfeer van een traditionele open haard zonder de nadelen met de Virtuo 100/3 Evolve, een 100% elektrische haard die de toekomst van vuurbeleving belichaamt. Met de mogelijkheid om vanuit drie zijden te genieten van een ultra-realistisch vlambeeld, brengt de Virtuo verschillende vlambeelden tot leven, biedt een aanpasbaar LED gloeibed met meerdere kleuropties en wekt het geluiden op van knisperend hout. Het resultaat is een haard die vrijwel niet te onderscheiden is van een traditionele open haard, maar met alle voordelen van een moderne elektrische oplossing.

 

Deze haard is ontworpen voor ultiem gemak en controle. Met de meegeleverde afstandsbediening of de handige DRU app kun je moeiteloos het vlambeeld, de verlichting, geluiden en warmte aanpassen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende avond in de woonkamer, een romantische sfeer in de slaapkamer of een gezellige ambiance in de eetkamer, de Virtuo past zich aan aan jouw behoeften.

 

Wat deze haard nog indrukwekkender maakt, is het feit dat hij 100% elektrisch is, wat betekent dat er geen uitstoot is en dat je geen schoorsteen of speciale installatie nodig hebt. Het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact, wat resulteert in een milieuvriendelijke en gebruiksvriendelijke oplossing voor het creëren van een authentieke haardsfeer in je huis.

 

Kortom, de Virtuo 100/3 Evolve is de belichaming van moderne vuurbeleving met alle voordelen van technologie en duurzaamheid, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van de warmte en gezelligheid van een haard.

 

 

 

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Vermogen
  2 kW
 • Merk
  DRU
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektriciteit