Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dimplex XHD28 Firebox 26

Vanaf 581,-

De Dimplex Firebox, met zijn frameloze design, aanpasbare vlammen, configureerbaar gloeibed en geïntegreerde digitale thermostaat, is een veelzijdige en stijlvolle toevoeging die de sfeer in diverse ruimtes verrijkt.

Artikelnummer: d76575830583-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

De Dimplex Firebox, een elektrische inbouwhaard, biedt veelzijdigheid en stijlvolle innovatie voor diverse ruimtes in huis. Deze haard kan naadloos worden ingebouwd in een muur of op maat gemaakte omlijsting, waardoor het een elegante en aanpasbare toevoeging is aan verschillende interieurontwerpen. Binnen de XHD modellen onderscheidt deze haard zich door zijn hoogwaardige eigenschappen, waardoor het stoken van een vuur een unieke ervaring wordt.

 

Een opmerkelijk kenmerk van de Firebox XHD is de frameloze glazen voorkant, die niet alleen een modern design biedt, maar ook een ongehinderd zicht op de dansende vlammen mogelijk maakt. Deze eigenschap draagt bij aan een elegante uitstraling die naadloos aansluit bij verschillende interieurstijlen.

 

De aanpasbare vlambasis van deze haard biedt de mogelijkheid om de intensiteit en kleurtinten van de vlammen te regelen. Hierdoor kun je kiezen voor een extra warme rode gloed of een diepere blauwe tint, waardoor je de sfeer in de ruimte kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur.

 

Daarnaast is de Firebox XHD voorzien van een speciaal gloeibed met verschillende aanpasbare kleurenthema’s, waardoor je de haard kunt personaliseren en kunt afstemmen op de sfeer die je wenst te creëren in je huis.

 

De haard is uitgerust met een geïntegreerde digitale thermostaat voor gemakkelijke temperatuurregeling, waardoor je altijd een comfortabele en aangename omgeving kunt handhaven. Bovendien biedt het touch control paneel op de haard zelf handmatige bedieningsopties, waarmee je directe aanpassingen kunt maken, zoals het regelen van de snelheid van de vlammen.

 

De Firebox XHD is beschikbaar in verschillende formaten, waardoor je de mogelijkheid hebt om het perfecte formaat te kiezen dat past bij jouw ruimte en voorkeuren.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  1400 W
 • Merk
  Dimplex
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Elektriciteit