Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dimplex XHD23 Firebox 20

Vanaf 417,-

De Dimplex Firebox XHD, met zijn frameloze design, aanpasbare vlamintensiteit en speciaal gloeibed, biedt zowel elegantie als veelzijdigheid voor diverse interieurs.

Artikelnummer: d76575830583-1-1-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

De Dimplex Firebox, een opvallende elektrische inbouwhaard, biedt veelzijdigheid en moderne luxe voor diverse huishoudens. Deze haard kan naadloos worden geïntegreerd in een muur of op maat gemaakte omlijsting, waardoor het een aanpasbare en verfijnde toevoeging vormt aan verschillende interieurstijlen. De XHD modellen onderscheiden zich door hun superieure kenmerken die een indrukwekkende vuurbeleving mogelijk maken.

 

Een kenmerkend aspect van de Firebox XHD is de frameloze glazen voorkant, die niet alleen een eigentijds design biedt, maar ook een onbelemmerd zicht op de dansende vlammen mogelijk maakt. Dit draagt bij aan een stijlvolle uitstraling die perfect past bij diverse interieursettings.

 

De aanpasbare vlambasis van deze haard biedt de mogelijkheid om de intensiteit en kleurtinten van de vlammen naar wens aan te passen. Je kunt kiezen voor een extra warme rode gloed of een diepere blauwe tint, waardoor je de sfeer in de ruimte kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur.

 

Daarnaast is de Firebox XHD uitgerust met een speciaal gloeibed dat verschillende aanpasbare kleurenthema’s biedt, waardoor je de haard kunt personaliseren en afstemmen op de gewenste sfeer in jouw huis.

 

De haard beschikt over een geïntegreerde digitale thermostaat, waarmee je gemakkelijk en nauwkeurig de temperatuur kunt regelen voor een comfortabele ambiance. Bovendien biedt het touch control paneel op de haard zelf handmatige bedieningsopties, waardoor je directe aanpassingen kunt maken, zoals het regelen van de snelheid van de vlammen.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  1400 W
 • Merk
  Dimplex
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Elektriciteit