Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dimplex Vista 130 III

Vanaf 5378,-

De Vista 130 III combineert een levensecht vlameffect, veelzijdige installatieopties en geavanceerde Opti-V vlamtechnologie voor een compromisloze haardervaring.

Artikelnummer: d76575830583-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

De Vista 130 III vertegenwoordigt een harmonieus samenspel van een levensecht vlambeeld en een ruimtebesparend design. Deze haard biedt een authentiek vlameffect met vonken die uit gloeiende houtblokken springen en het karakteristieke knetterende geluid van een echt houtvuur. Dankzij de Opti-Virtual®-technologie, ontwikkeld door de pioniers op het gebied van virtuele vlamtechnologie, biedt de Vista een ongeëvenaarde vlambeleving. Met keuze uit een 3-zijdige of naar voren gerichte uitvoering, elk met een indrukwekkend kijkvenster van 40 cm, combineert deze haard uitstekende prestaties met een beperkte installatiediepte. Het is een compromisloze toevoeging aan elke ruimte, waar gezelligheid hand in hand gaat met functionaliteit. De ingebouwde thermostatische verwarming zorgt voor warmte en comfort binnen handbereik, waardoor deze haard niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook functioneel.

 

Het realisme van de haard wordt benadrukt door de aanwezigheid van een houtset met gloeiende LED-lampjes, die zelfs wanneer het vuur gedoofd is, een prachtige aanblik bieden. Beschikbaar in zowel 1- als 3-zijdige uitvoeringen, biedt de Vista 130 III een aanpasbaar vlameffect met optionele verwarmingsfunctie, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van de sfeer van een haard. De Opti-V vlamtechnologie is een primeur; het is de eerste realistische virtuele vlamtechnologie op de markt en is gepatenteerd door Dimplex, wat de toewijding van het merk aan hoogwaardige haardoplossingen benadrukt.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Vermogen
  2000 W
 • Merk
  Dimplex
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektriciteit