Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dimplex Torn 64

Vanaf 1209,-

De TORN Line, met zijn veilige Optimyst® vlammen en compact vrijstaand design, biedt een eenvoudige, sfeervolle haardervaring met een inbegrepen houtset en een gebruiksvriendelijk waterreservoir voor langdurig vuurplezier.

Artikelnummer: d76575830583-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

De TORN Line belichaamt verfijnde eenvoud, waardoor het een sublieme aanvulling is op diverse interieurs, waarbij het de sfeer naar een hoger niveau tilt op de plek waar jij dat wenst. Deze verfijning wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van het fascinerende en toch veilige Optimyst® vlammeneffect en het compacte vrijstaande design, waardoor je geen schoorsteen nodig hebt. Het model met een verhoogde vorm is uitgerust met een aangename en geruisloze elektrische verwarming. Dit alles creëert een sfeervolle ambiance die perfect past bij jouw persoonlijke ruimte.

 

Het centrale aspect van de TORN Line is de kracht van eenvoud. Het onderscheidende Optimyst® vuureffect wordt gegenereerd door een waterreservoir dat eenvoudig te vullen is en meerdere uren aanhoudt, wat zorgt voor een langdurige en aangename sfeer zonder veel onderhoud. Bovendien wordt de haard geleverd met een inbegrepen houtset, wat bijdraagt aan de natuurgetrouwe uitstraling van het vuur, waardoor de hele ervaring nog realistischer wordt.

 

Kort gezegd, de TORN Line is een prachtige combinatie van eenvoud, veiligheid en veelzijdigheid, waardoor je kunt genieten van de warmte en de sfeer van een haard zonder de beperkingen van een schoorsteen.

Specificaties

 • Vuurzicht
  4-zijdig
 • Vermogen
  64 W
 • Merk
  Dimplex
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Elektriciteit