Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dimplex Torn 100

Vanaf 2487,-

De TORN Line, met zijn veilige Optimyst® vlammen, compacte design en extra functies zoals een eenvoudig bij te vullen waterreservoir, inbegrepen houtset en afzonderlijk bedienbare ingebouwde thermostatische verwarming, biedt een elegante en functionele haardervaring voor diverse interieurs.

Artikelnummer: d76575830583-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

De TORN Line vertegenwoordigt verfijnde eenvoud, waardoor het een stijlvolle verhoging biedt voor verschillende interieurs, exact op de plek waar je die warme sfeer wilt creëren. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van het betoverende en toch veilige Optimyst® vlammeneffect, gecombineerd met een compact vrijstaand design, wat betekent dat je geen schoorsteen nodig hebt. Het hoge model van deze lijn is uitgerust met een prettige en geruisloze elektrische verwarming, waardoor het niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel in warmte voorziet.

 

De essentie van de TORN Line ligt in zijn eenvoud. Het onderscheidende Optimyst® vuureffect wordt gecreëerd door een eenvoudig te vullen waterreservoir, waarmee je meerdere uren kunt genieten van een betoverende sfeer zonder gedoe. Bovendien wordt deze haard geleverd met een inbegrepen houtset, wat een authentieke uitstraling toevoegt aan het vuur, waardoor de totale ervaring nog realistischer wordt.

 

Een bijkomende functie van deze haard is de ingebouwde thermostatische verwarming, die afzonderlijk kan worden bediend. Dit biedt meer controle en aanpassingsvermogen, waardoor je de warmte naar persoonlijke voorkeur kunt regelen en ervan kunt genieten op een manier die bij jouw behoeften past.

 

Kort samengevat biedt de TORN Line een perfecte balans tussen verfijning, veiligheid en functionaliteit, waardoor je kunt genieten van de esthetiek en warmte van een haard, zonder de noodzaak van een schoorsteen.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  2000 W
 • Merk
  Dimplex
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Elektriciteit