Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dimplex Sierra 72

Vanaf 871,-

Met zijn aanpasbare vuurbed, diverse verlichtingsinstellingen, knisperende geluidseffecten en slimme connectiviteit via Bluetooth, biedt de Sierra 72 een elegante en veelzijdige haardoplossing voor elke ruimte.

Artikelnummer: d76575830583-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

De Sierra 72 uit de Sierra lineaire haardserie is een verfijnde en elegante aanvulling op elke ruimte. De kracht van deze haard schuilt in zijn veelzijdigheid wat betreft de installatiemogelijkheden. Of het nu gaat om inbouw-, opbouw- of vrijstaande plaatsing, deze haard straalt in elke setting. Dit veelzijdige karakter maakt het een aanpasbare en flexibele keuze, waarmee je met het aanpasbare vuurbed en de diverse verlichtingsinstellingen elke ruimte een traditionele of juist een eigentijdse uitstraling kunt geven, geheel naar wens en omgeving.

 

Het aanpasbare vuurbed en de diverse verlichtingsinstellingen zijn kenmerkend voor de Sierra 72. Deze functies stellen je in staat om de sfeer van elke ruimte te transformeren, waardoor je de ambiance kunt aanpassen naar een meer traditionele of eigentijdse stijl, afhankelijk van je voorkeur en het gewenste interieurontwerp. Met een simpele druk op de knop kun je direct dat warme en uitnodigende gevoel oproepen.

 

Een van de opvallende kenmerken van deze haard is het toegevoegde element van knisperende geluidseffecten, waardoor de algehele haardbeleving nog completer wordt. Deze geluidseffecten bootsen op een authentieke manier het knetterende geluid van een natuurlijk houtvuur na, waardoor een extra dimensie van realisme en gezelligheid aan de visuele pracht van de vlammen wordt toegevoegd.

 

Een moderne en handige eigenschap van de Sierra 72 is de mogelijkheid om deze elektrische haard te koppelen aan je smartphone via Bluetooth met behulp van de Tuya Smart App. Deze slimme connectiviteit biedt niet alleen gemak van draadloze bediening, maar ook de vrijheid om de haard op afstand te regelen en aan te passen vanaf je mobiele apparaat, waardoor je nog meer controle en personalisatie hebt voor een op maat gemaakte haardervaring.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  1600 W
 • Merk
  Dimplex
 • Stijl
  Vrijstaand, inzet
 • Brandstof
  Elektriciteit