Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dimplex Sierra 60

Vanaf 750,-

De Sierra 60, met zijn aanpasbare vuurbed, diverse verlichtingsinstellingen, knisperende geluidseffecten en slimme connectiviteit via Bluetooth, biedt een veelzijdige en elegante haardoplossing voor iedere ruimte.

Artikelnummer: d76575830583-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

De Sierra 60 uit de Sierra lineaire haardserie is een prachtige toevoeging aan elke ruimte, gekenmerkt door zijn elegantie en veelzijdigheid. De haard biedt verschillende installatiemogelijkheden, of het nu gaat om inbouw-, opbouw- of vrijstaande plaatsing. Hierdoor past deze haard perfect in diverse interieurs en biedt het een aanpasbare en flexibele oplossing die de ruimte verrijkt met zijn esthetiek en functionaliteit.

 

Een van de opvallende kenmerken van de Sierra 60 is het aanpasbare vuurbed en de diverse verlichtingsinstellingen. Deze eigenschappen maken het mogelijk om de sfeer van elke ruimte te veranderen en aan te passen naar een meer traditionele of eigentijdse uitstraling, afhankelijk van de voorkeur en het gewenste interieurontwerp. Met een simpele druk op de knop kun je direct dat warme en uitnodigende gevoel creëren.

 

Een unieke toevoeging aan de haardervaring zijn de knisperende geluidseffecten, waardoor de algehele beleving nog completer wordt. Deze geluidseffecten bootsen op realistische wijze het knetterende geluid van een natuurlijk houtvuur na, wat een extra dimensie van authenticiteit en gezelligheid toevoegt aan de visuele pracht van de vlammen.

 

Een moderne functie van de Sierra 60 is de mogelijkheid om je elektrische haard te verbinden met je smartphone via Bluetooth met behulp van de Tuya Smart App. Dit biedt niet alleen het gemak van draadloze connectiviteit, maar geeft ook de mogelijkheid om de haard op afstand te bedienen via je mobiele apparaat, waardoor je nog meer controle en aanpassingsmogelijkheden hebt voor een gepersonaliseerde haardervaring.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  1600 W
 • Merk
  Dimplex
 • Stijl
  Vrijstaand, inzet
 • Brandstof
  Elektriciteit