Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dimplex Sierra 48

Vanaf 623,-

De Sierra 48, met zijn veelzijdige installatiemogelijkheden, aanpasbare verlichtingsopties en slimme connectiviteit via Bluetooth, biedt een elegant en veelzijdig haardontwerp voor diverse interieurs.

Artikelnummer: d76575830583-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

De Sierra 48 uit de Sierra lineaire haardserie is een verfijnde en elegante toevoeging aan elke ruimte, waarbij veelzijdigheid en esthetiek samenkomen. De haard biedt een scala aan installatiemogelijkheden, of het nu gaat om inbouw-, opbouw- of vrijstaande installatie, waardoor het een aanpasbare en flexibele keuze is voor diverse interieurs. Deze veelzijdigheid maakt het mogelijk om de haard naadloos te integreren in verschillende ruimtes, waarbij het de ambiance van de omgeving verrijkt met zijn prachtige vuurbeeld.

 

Een van de opvallende kenmerken van de Sierra 48 is het aanpasbare vuurbed en de diverse verlichtingsinstellingen. Hierdoor kun je elke ruimte transformeren en de uitstraling ervan aanpassen aan een meer traditionele of juist eigentijdse stijl, afhankelijk van de voorkeur en de sfeer die je wilt creëren. Met een eenvoudige druk op de knop kun je dat warme en knusse gevoel oproepen, waardoor een uitnodigende atmosfeer ontstaat.

 

Een bijzonder aspect van deze elektrische haard zijn de knisperende geluidseffecten, waardoor de totale haardervaring nog completer wordt. Deze geluidseffecten bootsen op realistische wijze het knetterende geluid van een natuurlijk houtvuur na, waardoor een extra dimensie van authenticiteit en gezelligheid wordt toegevoegd aan de visuele impact van de vlammen.

 

Een andere eigentijdse functie van de Sierra 48 is de mogelijkheid om je elektrische haard te verbinden met je smartphone via Bluetooth met behulp van de Tuya Smart App. Deze slimme technologie biedt gemak en controle, waardoor je de haard eenvoudig en handig kunt bedienen vanaf je mobiele apparaat, wat extra gebruiksgemak en personalisatie toevoegt aan je haardervaring.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  1600 W
 • Merk
  Dimplex
 • Stijl
  Vrijstaand, inzet
 • Brandstof
  Elektriciteit