Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dimplex Natur 120

Vanaf 2620,-

De Natur 120 uit de NATUR Line, met zijn innovatieve Optimyst® vuureffect, biedt een veelzijdige en sfeervolle haardervaring met aanpasbare vlamhoogte, eenvoudig bij te vullen waterreservoir en handige 24/7 timer.

Artikelnummer: d76575830583-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Vuur is altijd een intrinsiek onderdeel geweest van onze relatie met de natuur. De NATUR Line biedt compacte ontwerpen die de gezelligheid en inspiratie van flakkerende vlammen in elk deel van je huis brengen, naadloos geïntegreerd in jouw interieur. Het elektrische Optimyst® vuur, dat een essentieel onderdeel is van deze lijn, biedt duurzame, schone en veilige ‘vlammen’, gecreëerd met behulp van koude waternevel en verlichting. Dit vormt een rustgevende achtergrond die ideaal is om te ontspannen en opnieuw op te laden na een drukke dag.

 

De Natur 120 vertegenwoordigt een vooruitstrevende innovatie op het gebied van elektrisch sfeervuur. Geschikt voor diverse ruimtes, van compacte appartementen tot uitgestrekte openbare ruimtes en cateringfaciliteiten. Het gepatenteerde Optimyst® vuureffect brengt levendige en realistische vlammen tot leven, die op natuurlijke wijze omhoog komen uit het midden van de haard. De bovenplaten, verkrijgbaar in verschillende luxueuze houtafwerkingen, voegen een extra vleugje elegantie toe. Bovendien kun je de vlamhoogte uitgebreid aanpassen om de gewenste sfeer te creëren.

 

Het ontwerp van de Natur 120 is niet alleen esthetisch, maar ook praktisch. De haard is uitgerust met een eenvoudig te vullen waterreservoir dat ongeveer 8-10 uur gebruik mogelijk maakt, waardoor langdurig genieten zonder gedoe mogelijk is. Daarnaast biedt de 24/7 timer veel flexibiliteit, aangezien je deze voor elke dag van de week apart kunt instellen, waardoor je op elk gewenst moment van de dag kunt genieten van de sfeer van de vlammen. Dit alles kan met of zonder de verwarming, voor een comfortabele ambiance het hele jaar door.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  2000 W
 • Merk
  Dimplex
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Elektriciteit