Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dimplex Lucia

Vanaf 424,-

De compacte elektrische kachel met klassieke uitstraling en moderne functies, inclusief glazen opengaande deur en draaithermostaat, biedt een authentieke vuurervaring met het gemak van elektrisch vuur.

Artikelnummer: d76575830583-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Deze compacte kachel biedt het genot van een echt vuur, maar dan met het gemak van elektrisch vuur. Het is een fantastische toevoeging voor zelfs de kleinste woonruimtes, waarmee je een extra dosis sfeer en warmte toevoegt. De uitstraling van een klassieke gietijzeren kachel wordt gecombineerd met een eigentijdse stijl, waardoor een harmonieus geheel ontstaat met tal van functies die tegemoetkomen aan moderne behoeften. Met zijn glazen opengaande deur draagt deze kachel bij aan het authentieke gevoel, waarbij je kunt genieten van de warme rode vlammen en levensechte houtblokken van het Optiflame® vuursysteem. Dit creëert een sfeervolle ambiance die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is.

 

De bediening van zowel de vlam als de warmte-instelling van deze kachel is eenvoudig aan te passen. Dit kan via het verborgen bedieningspaneel, waardoor het design onverstoord blijft, maar ook met behulp van de meegeleverde afstandsbediening voor extra gemak.

 

Het kenmerkende glazen opengaande deur, voorzien van een zilverkleurig handvat, voegt niet alleen een vleugje elegantie toe aan het ontwerp, maar maakt ook de charme van een authentieke kachelervaring compleet. Bovendien biedt de draaithermostaat nauwkeurige temperatuurregeling, waardoor je de warmte naar eigen behoefte kunt instellen voor een optimaal comfort in je ruimte.

 

Kortom, deze compacte elektrische kachel biedt een mix van traditionele esthetiek en moderne functionaliteit, met een eenvoudige bediening voor een sfeervolle en comfortabele omgeving.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  2000 W
 • Merk
  Dimplex
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Elektriciteit