Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dimplex Ignite XL 60

Vanaf 1694,-

De Ignite XL 60” uit de nieuwe Ignite XL serie biedt een revolutionair haardontwerp met ongeëvenaard vuurzicht, aanpasbare sfeer, efficiënte verwarming en decoratieve opties voor een hoogwaardige haardervaring.

Artikelnummer: d76575830583-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

De Ignite XL 60” uit de nieuwe Ignite XL serie is een revolutionaire stap voorwaarts in haardontwerp, waarbij het panoramisch zicht op de vlammen een nieuwe standaard zet voor een adembenemende haardervaring. Het opvallende design biedt een ongekend helder zicht op het vuur, waardoor de haard niet alleen functioneel is maar ook een visueel statement vormt in elke ruimte. De veelzijdigheid wordt benadrukt door de mogelijkheid om de kleur van het LED-verlichte haardinterieur aan te passen, waardoor je voor elke gelegenheid een passende sfeer kunt creëren.

 

De Ignite XL 60” wordt geleverd met een stille verwarming die op intelligente wijze snel aangenaam warmte verspreidt. Dit gebeurt dankzij verborgen luchtinlaten, waardoor de efficiëntie wordt gemaximaliseerd terwijl de haard verrassend weinig ruimte in beslag neemt. Het installatieproces is moeiteloos, waardoor je snel van deze hoogwaardige serie kunt genieten.

 

Het vuurbed, versierd met reflecterende acrylstenen die in verschillende kleuren kunnen worden verlicht, voegt een extra dimensie van aanpasbare esthetiek toe aan het vuureffect. Bovendien is de haard uitgerust met een warmteboostfunctie die zorgt voor een snel opwarmproces, samen met een digitale thermostaat voor eenvoudige temperatuurregeling naar eigen voorkeur.

 

Een ander opvallend kenmerk is het gepatenteerde ComfortSaver-verwarmingssysteem, dat een Eco-modus biedt voor een verminderd energieverbruik, wat niet alleen efficiëntie bevordert maar ook milieuvriendelijk is. Voor extra decoratieve flair is er de mogelijkheid om een drijfhoutset als accessoire toe te voegen, waardoor de haard nog meer charme en warmte aan de ruimte toevoegt.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  1800 W
 • Merk
  Dimplex
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Elektriciteit