Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dimplex Ignite XL 100

Vanaf 2529,-

Met zijn panoramisch vlamzicht, kleurrijk LED-verlicht interieur, handige verwarmingsfuncties en optionele drijfhoutset biedt de Ignite XL 100″ een innovatieve haardervaring

Artikelnummer: d76575830583-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

De Ignite XL 100″ uit de nieuwe Ignite XL serie vertegenwoordigt een nieuwe norm op het gebied van haardontwerp en biedt een ongeëvenaard panoramisch zicht op de vlammen. Deze serie streeft naar ultiem genot van het haardvuur met een focus op innovatie en esthetiek. Het LED-verlichte haardinterieur kan aangepast worden naar verschillende kleuren, waardoor je voor elke gelegenheid de perfecte sfeer kunt creëren.

 

Een opmerkelijk kenmerk van de Ignite XL 100″ is het vuurbed dat versierd is met reflecterende acrylstenen die in diverse kleuren verlicht kunnen worden. Dit voegt een decoratief element toe aan de haard, waardoor de vlammen nog meer tot hun recht komen en een visueel aantrekkelijke uitstraling krijgen.

 

Met functies zoals de warmteboostfunctie en de digitale thermostaat is de verwarming van de Ignite XL 100″ efficiënt en veelzijdig. De haard warmt snel op dankzij de warmteboostfunctie en de digitale thermostaat zorgt voor eenvoudige en nauwkeurige temperatuurregeling, wat bijdraagt aan het comfort van de ruimte.

 

Het gepatenteerde ComfortSaver-verwarmingssysteem van deze serie biedt een Eco-modus voor een lager energieverbruik, waardoor de haard niet alleen effectief is in het verwarmen van de ruimte, maar ook energiezuinig is, wat gunstig is voor zowel de gebruiker als het milieu.

 

Voor extra decoratieopties is er een drijfhoutset beschikbaar als accessoire. Deze set voegt een unieke decoratieve touch toe aan de haard, waardoor je de esthetiek van de ruimte verder kunt verbeteren.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  3,5 kW
 • Merk
  Dimplex
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Elektriciteit