Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dimplex Gisella White

Vanaf 418,-

De Gisella White van Dimplex, met zijn compacte ontwerp en handige functies zoals een design glasplaat, draaithermostaat en luchtverhitter met twee verwarmingsniveaus, biedt een stijlvolle oplossing voor warmte en sfeer in kleine ruimtes.

Artikelnummer: d76575830583-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

De Dimplex Gisella, vertegenwoordigd door de Gisella White, is een speciaal ontworpen haard voor diegenen die willen genieten van het comfort en de warmte van een haard, zelfs in ruimtes met beperkte afmetingen. Ontworpen met compactheid in gedachten, biedt deze haard het genot van hartverwarmende vlammen en aangename warmte, waardoor het de perfecte keuze is voor kleine huizen, studeerkamers of slaapkamers waar ruimte een beperkende factor is.

 

Het functionele ontwerp van de Gisella White omvat een stijlvolle design glasplaat bovenop, die niet alleen een decoratief element toevoegt maar ook een extra functionaliteit biedt. Deze glasplaat draagt bij aan het visuele aspect en de moderne uitstraling van de haard, waardoor het een esthetische toevoeging is aan de ruimte.

 

De haard is uitgerust met een draaithermostaat die nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk maakt, zodat je de warmte naar behoefte kunt aanpassen. Dit zorgt voor een aangename omgeving en maakt het gemakkelijk om de gewenste warmte te behouden, waardoor het comfortabel vertoeven is.

 

Een andere handige functie van de Gisella White is de luchtverhitter met twee verwarmingsniveaus, waardoor je meer controle hebt over de warmteafgifte. Dit maakt de haard veelzijdig en geschikt voor verschillende omgevingen, terwijl het tegelijkertijd efficiënt en gebruiksvriendelijk blijft.

 

In essentie biedt de Gisella White een slim ontworpen haardoplossing die compact is, maar niet inboet aan functionaliteit en esthetiek, waardoor het een ideale keuze is voor ruimtes waar ruimte beperkt is maar warmte en sfeer gewenst zijn.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  1500 W
 • Merk
  Dimplex
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Elektriciteit