Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dimplex Fyr 127

Vanaf 2620,-

De Fyr 127 uit de FYR Line, geïnspireerd op Scandinavische vuurtorens, biedt een prachtig vuureffect, veelzijdigheid en gemak voor verschillende ruimtes, met aanpasbare vlamhoogte en gebruiksvriendelijke functies zoals een 24/7 timer.

Artikelnummer: d76575830583-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

De Fyr 127 uit de FYR Line is geïnspireerd op de wereldberoemde Scandinavische vuurtorens. Deze haarden belichamen robuuste ontwerpen, vervaardigd uit authentieke materialen en voorzien van zuivere en subtiele details. Elke haard binnen deze lijn biedt een prachtig schouwspel van vlammen, mogelijk gemaakt door het elektrische Optimyst® vuursysteem. Dit unieke vuureffect creëert niet alleen een oogstrelende aanblik, maar is ook veilig en schoon, doordat het wordt gerealiseerd met behulp van natuurlijke koude waterdamp en licht. Dit resulteert in een hartverwarmend baken van rust in je eigen huis, dat zowel visueel indrukwekkend als comfortabel is.

 

De Fyr 127 vertegenwoordigt een ware innovatie op het gebied van elektrische sfeervuren. Deze haard is veelzijdig inzetbaar en geschikt voor diverse toepassingen, variërend van kleine appartementen tot grote openbare ruimtes en cateringfaciliteiten. Het vuureffect creëert levendige en realistische vlammen die sierlijk omhoog komen uit het midden van de haard. Daarnaast zijn de bovenplaten beschikbaar in verschillende luxueuze houtafwerkingen, waardoor je de uitstraling kunt aanpassen aan jouw voorkeuren. Bovendien biedt de Fyr 127 de mogelijkheid om de vlamhoogte aan te passen, waardoor je de sfeer naar wens kunt instellen.

 

Deze haard is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het eenvoudig te vullen waterreservoir zorgt voor ongeveer 8-10 uur gebruik, wat praktisch is en weinig onderhoud vergt. Daarnaast biedt de 24/7 timer veel flexibiliteit, aangezien je de haard afzonderlijk voor elke dag van de week kunt instellen. Hierdoor kun je op elk gewenst moment genieten van de sfeer van de vlammen, met of zonder de verwarming, voor een heerlijk comfort, het hele jaar door.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  2 kW
 • Merk
  Dimplex
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Elektriciteit