Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dimplex Bellini Black

Vanaf 466,-

De Bellini Black, met zijn strakke ontwerp, Optiflame® vuurbeeld en afstandsbediening voor eenvoudige aanpassingen, biedt een moderne en comfortabele aanvulling op het interieur, compleet met een glanzend gelakt oppervlak voor een elegante afwerking.

Artikelnummer: d76575830583-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

De Bellini Black is een harmonieuze aanvulling op moderne en industriële interieurs. Met zijn strakke lijnen en eigentijdse uitstraling past deze elektrische kachel perfect binnen een hedendaagse inrichting. Het beroemde Optiflame® vuurbeeld creëert een schitterend vlameffect, waardoor de ruimte wordt verrijkt met een gezellige en warme sfeer. Dankzij de aanpasbare vlammen en de ingebouwde verwarming, die gemakkelijk te bedienen zijn via de afstandsbediening, kun je de warmte en het vlameffect naar jouw voorkeur aanpassen, wat zorgt voor een gepersonaliseerde en comfortabele omgeving.

 

De kachel is uitgerust met een handige draaithermostaat, waarmee je de temperatuurregeling nauwkeurig kunt aanpassen om de gewenste warmte in de ruimte te bereiken. Dit biedt de mogelijkheid om de omgevingstemperatuur op een efficiënte manier te beheren en het comfort te optimaliseren.

 

Het gelakte oppervlak van de Bellini Black geeft een elegante glans aan het geheel, waardoor de kachel niet alleen functioneel is maar ook een esthetisch element toevoegt aan de ruimte. Deze glanzende afwerking voegt een vleugje stijl toe aan het moderne en strakke ontwerp, waardoor het een opvallend onderdeel wordt van het interieur.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  1500 W
 • Merk
  Dimplex
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Elektriciteit