Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

British Fires Winchester

Vanaf 3935,-

De Winchester Suite is ontwikkeld met als doel innovatieve LED-vlamtechnologie te combineren met een verbluffend marmer-look ontwerp, resulterend in een tijdloos meesterwerk dat dienstdoet als het centrale pronkstuk van elke moderne woning.

 

Maattekening Winchester

 

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De inspiratie om de Winchester suite te ontwikkelen kwam voort uit een eenvoudige vraag: hoe kunnen we onze bekroonde LED-vlamtechnologie combineren met een verbluffende display die perfect past in moderne woningen? Het antwoord lag in het ontwerpen van een marmer-look suite die strak, solide en tijdloos is. Elk detail werd zorgvuldig overwogen, waardoor we geobsedeerd raakten om tot een overtuigend marmer-effect ontwerp te komen, één dat kan dienen als het middelpunt van elke woning.

 

De ontwikkeling van de Winchester suite werd aangewakkerd door een diepgaande wens om innovatieve LED-vlamtechnologie te combineren met een display die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook perfect past bij het moderne huis. Dit resulteerde in een suite die niet alleen warmte en sfeer biedt, maar ook een statement maakt in elke ruimte waarin hij wordt geplaatst.

 

Elk aspect van het ontwerp van de Winchester suite is met grote zorg overwogen, waarbij gestreefd werd naar een overtuigend marmer-effect, gepaard met de hoogwaardige LED-vlamtechnologie. Het resultaat is een tijdloos meesterwerk dat niet alleen functioneel is als verwarmingsbron, maar ook als een esthetische aanvulling op het interieur. Het is een reflectie van doordacht vakmanschap en een fusie van innovatie met tijdloze elegantie.

Extra informatie

Model

Winchester 870, Winchester 1200, Winchester 1600

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  1,5 kW
 • Merk
  British Fires
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektrisch