Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

British Fires New Forest 870 L/R Hoek

Vanaf 2850,-

De New Forest elektrische haard maakt gebruik van innovatieve LED-vlamvisuals die levensechte kleuren van een echt haardvuur nabootsen, samen met kenmerkende logs van hoogwaardige materialen voor een authentieke uitstraling en een sfeervolle ambiance in huis, zonder gedoe met hout of roet.

 

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De New Forest elektrische haard is een voorloper op het gebied van vlamtechnologie. De LED-vlamvisuals, die worden toegepast in deze haard, zijn werkelijk verbluffend. Ze benaderen de diepe en realistische kleuren van een authentiek haardvuur en verspreiden zich gelijkmatig over de brede haard, waarbij elk hoekje met precisie wordt benut. Deze visuals creëren een betoverende en sfeervolle ambiance in de ruimte.

 

Een van de meest opvallende kenmerken van deze haard zijn de kenmerkende logs. Deze zijn met grote zorg vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn zorgvuldig samengesteld om elk detail vast te leggen dat je zou verwachten tegen te komen tijdens een wandeling in het betoverende landschap van het New Forest. De realistische textuur en de natuurgetrouwe vorm van deze logs dragen bij aan de authentieke uitstraling van de haard, waardoor een warme en uitnodigende sfeer wordt gecreëerd die doet denken aan een knisperend haardvuur.

 

Deze elektrische haard biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke ervaring, maar ook een praktische en handige oplossing voor wie de charme van een haardvuur wil ervaren zonder gedoe met hout of roet. Met de New Forest haal je de gezelligheid en warmte van een traditioneel haardvuur in huis, zonder de bijbehorende rompslomp.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  1500 W
 • Merk
  British Fires
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Elektrisch