Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

British Fires New Forest 2400 3-zijdig

Vanaf 5995,-

De New Forest elektrische haard biedt baanbrekende LED-vlamvisuals met diepe, levensechte kleuren, vergezeld van kenmerkende logs van hoogwaardige materialen voor een ongelofelijk authentieke vuurervaring, zonder enige vorm van onderhoud of schoonmaak.

 

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De New Forest elektrische haard vertegenwoordigt een sprong voorwaarts in vlamtechnologie. De LED-vlamvisuals zijn bijna ongelooflijk vanwege hun diepe, levensechte kleuren die typerend zijn voor een echt brandend vuur. Deze visuals verspreiden zich uitgebreid over de gehele breedte van het vuur, waarbij elk hoekje en elke nuance benut wordt om een verbluffend realistisch vuureffect te creƫren.

 

De kenmerkende logs in deze haard zijn met precisie en aandacht vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Elk stuk is zorgvuldig gevormd en samengevoegd om elk klein detail vast te leggen dat je zou verwachten te zien in een houtblok dat je tegenkomt tijdens een wandeling in het betoverende New Forest. De ongelooflijk realistische textuur en vorm van deze logs dragen bij aan de authentieke uitstraling van de haard, waardoor het lijkt alsof je echte stukken hout in de haard hebt liggen.

 

Met de New Forest elektrische haard haal je niet alleen een visuele ervaring in huis die bijna niet te onderscheiden is van een echt vuur, maar ook het gemak van onderhoudsvrij gebruik. Deze haard biedt de warmte en sfeer van een traditioneel haardvuur, zonder enige rompslomp of gedoe met onderhoud.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  1500 W (2x)
 • Merk
  British Fires
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Elektrisch