Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

British Fires New Forest 1600 3-zijdig

Vanaf 3845,-

De New Forest 1600 Elektrische Haard omvat geavanceerde LED-vlamvisuals met diepe, realistische kleuren en met de hand vervaardigde kenmerkende logs die de natuurlijke uitstraling van het New Forest National Park vastleggen, waardoor een levensechte vuurbeleving ontstaat zonder gedoe met onderhoud of schoonmaak.

 

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De New Forest 1600 Elektrische Haard tilt LED vlamtechnologie naar een volgend niveau. De vlamvisuals zijn haast ongelooflijk vanwege de diepe, levensechte kleuren die typerend zijn voor een echt brandend vuur. Deze visuele effecten verspreiden zich over de gehele lengte van het vuur en creëren een indrukwekkend realistische vuurbeleving die elke hoek van de haard omhult.

 

De kenmerkende logs in deze haard zijn met de hand vervaardigd om elk detail vast te leggen dat je zou verwachten te vinden in een houtblok uit het New Forest National Park. Met zorg en precisie zijn deze logs gecreëerd, waarbij elk stuk is ontworpen om de natuurlijke en authentieke uitstraling van een echt stuk hout vast te leggen.

 

De New Forest 1600 Elektrische Haard biedt niet alleen een visuele ervaring die bijna niet te onderscheiden is van een echt vuur, maar ook het gemak van onderhoudsvrij gebruik. Met deze haard haal je niet alleen een indrukwekkende vlamtechnologie in huis, maar ook een stukje natuurlijke warmte en sfeer, zonder enige moeite of rompslomp.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  1500 W
 • Merk
  British Fires
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Elektrisch