Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

British Fires New Forest 1200 3-zijdig

Vanaf 3300,-

De New Forest elektrische haard omvat geavanceerde LED-vlamvisuals met diepe, realistische kleuren en kenmerkende logs van hoogwaardige materialen, die samen een levensechte vuurbeleving bieden zonder gedoe met onderhoud of schoonmaak.

 

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De New Forest elektrische haard tilt vlamtechnologie naar een geheel nieuw niveau. De LED-vlamvisuals zijn haast ongelooflijk vanwege de diepe, levensechte kleuren die kenmerkend zijn voor een echt brandend vuur. Deze visuele effecten verspreiden zich door de brede haard, benuttend elk hoekje en elk detail, wat resulteert in een vuur dat vanuit elke hoek natuurgetrouw oogt.

 

De kenmerkende logs die deze haard bevat, zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen van uitmuntende kwaliteit. Elk stuk is zorgvuldig gevormd en samengevoegd om elk klein detail vast te leggen dat je zou verwachten tegen te komen in een houtblok tijdens een wandeling door het New Forest. De nauwkeurige textuur en vorm van deze logs geven een authentiek gevoel, waardoor het lijkt alsof je een echt houtblok in de haard hebt liggen.

 

Deze elektrische haard biedt niet alleen een visuele ervaring die nauwelijks te onderscheiden is van een echt vuur, maar ook het gemak van onderhoudsvrij gebruik. Met de New Forest elektrische haard haal je niet alleen een prachtige vlamtechnologie in huis, maar ook een stukje natuurlijke warmte en sfeer, zonder enige rompslomp.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  1500 W
 • Merk
  British Fires
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Elektrisch