Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

British Fires Holbury

Vanaf 3945,-

De Holbury Suite is een open-front LED-haard met Deluxe Real Logs, verkrijgbaar in grijze of witte MDF-marmer-look afwerkingen. Geniet van bekroonde vlameffecten, downlighting, diverse brandstofbedkleuren en geprogrammeerde verwarming, allemaal eenvoudig te bedienen met één druk op de knop.

 

Maattekening Holbury

 

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Holbury Suite is een open-front LED-haard die standaard wordt geleverd met Deluxe Real Logs. Deze haard biedt keuzes tussen een grijze of witte MDF-marmer-look afwerking, waardoor je de esthetiek van je haard kunt aanpassen aan jouw voorkeuren en de stijl van jouw interieur. Geniet van de bekroonde vlameffecten en andere fantastische functies, zoals downlighting, verschillende brandstofbedkleuren en geprogrammeerde/tijdgestuurde verwarming, allemaal met slechts één druk op de knop.

 

Met zijn open-front design en het gebruik van hoogwaardige Deluxe Real Logs biedt de Holbury Suite niet alleen een prachtig vlameffect, maar ook een gevoel van luxe en authenticiteit. De keuze tussen verschillende afwerkingen stelt je in staat om de haard perfect te integreren in je woonruimte, terwijl de geavanceerde functies, zoals de programmeerbare verwarming en diverse brandstofbedkleuren, het comfort en de functionaliteit van de haard verbeteren.

 

Of je nu de voorkeur geeft aan een moderne grijze afwerking of een klassieke witte marmer-look, de Holbury Suite biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan je huis, maar ook geavanceerde technologie en functionaliteit die het gebruiksgemak maximaliseren en tegelijkertijd een warme en gezellige sfeer creëren.

Extra informatie

Model

Holbury 870, Holbury 1200, Holbury 1600

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  1,5 kW
 • Merk
  British Fires
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Elektrisch