Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

British Fires Hinton

Vanaf Op aanvraag

Onze gietijzeren kachels worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologie op DISAMATIC hogedruk zandgietmachines in de EU, wat resulteert in duurzame behuizingen. We gebruiken zorgvuldig geselecteerde eikenhouten stammen uit Engeland, die met precisie worden bewerkt voor een authentieke vuurervaring in jouw huis.

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Onze gietijzeren behuizingen worden vervaardigd met behulp van een DISAMATIC hogedruk zandgietmachine in de Europese Unie. Deze productiemethode, dezelfde als voor auto’s en andere machines, zorgt ervoor dat onze gietijzeren kachels van topkwaliteit zijn, gebouwd om de tand des tijds te doorstaan en bestand te zijn tegen verschillende uitdagingen. Met andere woorden, we hanteren dezelfde normen van duurzaamheid en weerstand die worden toegepast in sectoren die bekend staan om hun robuuste techniek.

 

In plaats van concessies te doen, ligt onze focus op zorgvuldig geselecteerde, duurzaam verkregen eikenhouten stammen uit Engeland. Iedere stam ondergaat een nauwgezet proces van handmatig snijden, schroeien en precieze plaatsing om een authentieke en boeiende vuurplaats te creƫren in jouw huis. Deze toewijding aan vakmanschap en hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat onze kachels niet alleen bestand zijn tegen intensief gebruik, maar ook de esthetiek en warmte van jouw leefruimte verbeteren.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  1,5 kW
 • Merk
  British Fires
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Elektriciteit